18. feb. 2016

Når frækt rollespil ikke går som forventet


Min ældre mand har været lidt slap i det på det sidste. Meget skuffende. Han er så lækker, sød og dejlig og han behandler mig som en prinsesse.. men helt ærligt, det er lidt trættende gang på gang at skulle forsikre ham om at det er okay at han ikke kan få den op og stå.

Det har ikke rigtig været et problem tidligere. Vi har haft vild, voldsom, passioneret sex - OG han kunne knalde derudaf i +2 timer.. (ja, det var også nogle gange udmattende)

Men nu har vi problemer med at han ikke engang kan blive stiv nok til at starte et samleje .. og hvis vi er så heldige at han er i godt humør, går der ikke mere end 2 min. før luften går af ballonen igen.
Jeg er godt og grundigt træt af det. Især fordi han er min eneste mulighed for p** lige i øjeblikket. Men også fordi jeg virkelig savner den fantastiske sex vi plejede at have.

Nå men jeg besluttede mig altså for at overraske ham igår. Han har snart fødselsdag, og det er hårdt nok for manden (gisp! - midt-40'erne!) - men at han så samtidig ikke kan få den op og stå. Tror hans ego lider lidt i øjeblikket.

Så jeg tænkte at han godt kunne trænge til en fræk overraskelse, og noget lidt udover det sædvanlige.
Jeg besluttede mig for at udleve et escort-klient rollespil, da det giver mulighed for at være ekstra beskidte og han kan få lov at udnytte mig lige som han lyster. Well, jeg troede ihvertfald at det var en glimrende plan.

Kl. 14 om eftermiddagen skrev jeg til ham:Han spillede med på legen, og jeg kunne mærke på ham, at han synes at det var rigtig frækt. Jeg fik sommerfugle i maven. Vi aftalte at han "bestilte" mig til kl. 21, og jeg brugte aftenen på at gøre mig lækker på bedste pornstar manér, med frækt lingerie og sexet makeup. 

Da jeg sad i metroen på vej hjem til ham, var jeg mere end spændt. Hvordan ville han reagere og opføre sig? Jeg glædede mig virkelig og håbede sådan at det kunne give et ordentligt spark til hans sexlyst. Jeg vidste at han havde været nede og træne i 2 timer, og nok var lidt træt i kroppen, så jeg havde taget massageolie med til at "varme ham lidt op" ;-)

Da jeg ankom virkede han helt afslappet, og begyndte at snakke til mig som om at jeg bare var mig. Første skuffelse.  Havde han virkelig ikke tænkt sig at lege med på det her rollespil? Tilsyneladende ikke. Jeg gjorde ellers hvad jeg kunne for at blive i rollen, og nussede ham kælent. Han snakkede bare om alt og intet, og reagerede først da jeg begyndte at åbne hans bælte. Han kiggede på mig med et smil og spurgte om der var en særlig anledning. Nu havde han FULDSTÆNDIG ødelagt rollespillet.

I stedet for at svare ham gik jeg på knæ på køkkengulvet, og tog ham i munden. Han så meget veltilpas ud og kørte hånden igennem mit hår. "Du er så fin..", sagde han. Men den blev kun halvstiv til trods for min ihærdige indsats. Jeg spurgte om han trængte til at blive løsnet lidt op? Vi bevægede os ind i soveværelset, og jeg masserede hans ryg i en god halv time. Gav mig goood tid til at varme ham op, og lade ham mærke mine hænder på ham. Da jeg var færdig sagde han:" Du er meget utålmodig var? Du vil IGEN bare gerne have pik!" (Dette sagt med et glimt i øjet, da det er en stående joke imellem os). Men det gjorde ondt. Jeg havde virkelig håbet at han ville blive helt vildt tændt og fortære mig råt... og så var han bare sådan lidt slap i det, og lavede sjov med at JEG bare helt vildt gerne ville have P**. Suk. Anden skuffelse.
Vi lå og nussede lidt, og han var flad som en punkteret ballon, og han havde ikke engang taget kjolen af mig, selvom det var tydeligt at jeg havde meget frækt undertøj på indenunder. Til sidst sagde jeg at jeg lige skulle tisse, og stod op for lige at drikke lidt vand og ryge en cigaret på altanen.

Det føltes som om jeg havde fået en knytnæve i maven og jeg havde lyst til at græde. Han kom ud til mig og tog fat i mig bagfra. "Nå, skulle du have P** eller hvad?".. (Øhh? Jo tak. Men er jeg en eller anden velgørenhedssag eller hvad?) Han trak mig med ind i soveværelset, og kort opsummeret var det en skuffende oplevelse, der indebar at jeg kæmpede for at få ham stiv - fejlede, blev slikket kort, og faldt i søvn efter vi begge havde givet op. Tredje skuffelse. 

Jeg kunne tydeligt mærke på ham at han havde dårlig samvittighed, og han lavede SELV sjov med at han var gammel og træt. Men helt ærligt - mænd midt i 40'erne burde være mere end i stand til at få glødende jern på. Han skal ihvertfald ikke regne med, at jeg gider gøre mig så umage med at overraske ham igen lige foreløbig..

Jeg følte mig helt vildt utilstrækkelig, selvom jeg jo godt ved at det ikke er min skyld. Er jeg ikke lækker nok? Tænder han ikke på mig? Var det for aggressivt? Min selvtillid har ihvertfald fået et ordentligt hak.

Hvis jeg ikke snart får en ordentlig tur på lagnerne bliver jeg sindssyg.

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© NYMFOMANIA
Maira Gall