2. mar. 2016

Kæreste-stempletDet var slet ikke meningen at jeg ville engagere mig så meget i min ældre mand. Da jeg blev single tænkte jeg at nu skulle jeg lige bruge noget tid på at nyde nonne-tilværelsen, binge-watche Sex and the City, forkæle mig selv, finde mig selv og alt det shit... og SÅ skulle jeg ud på eventyr, flirte, møde søde fyre, prøve ting af.. Men min ældre mand stod der jo med det samme med åbne arme, god sex, tryghed og fredagshygge med god mad og vin. Det er svært at sige nej til.

Nu er det gået voldsomt ned ad bakke og lige nu er sex med ham i den grad skuffende. Det har dog en ret positiv effekt på mig - nemlig at jeg nu kan mærke at når jeg ved at jeg ikke skal forvente et godt knald, når vi ses - ja, så vil jeg faktisk hellere hygge ALENE, derhjemme, ikke sammen med ham.

Efter en dag med grumme tømmermænd lokkede han med putning og thai-mad fra det lokale fantastiske thai-sted! Umuligt at sige nej til. Da han ringer for at bestille, imens jeg står og ryger på altanen hører jeg:" Altså.. min søde kæreste er ikke så glad for meget stærk mad, kan du..." resten hørte jeg ikke rigtig, for straks meldte panik-angsten sig over at han havde givet mig stemplet kæreste. Han har sagt det før, og jeg har gjort det klart at det er altså ikke lige der at jeg er. Men jeg kan godt forstå ham. Jeg har opført mig som hans kæreste - nu tager jeg skraldet.

Det er bare så pisse svært, når jeg ikke føler jeg er klar til at sige farvel til ham. Han gør mange gode ting for mig, og jeg er kommet til at holde rigtig meget af ham som menneske. Men inderst inde ved jeg jo godt, at det her er kørt helt af sporet, og at der er 10000000 grunde til, at jeg ikke skal være kærester med den her mand.

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© NYMFOMANIA
Maira Gall